Hackathon21 '21e eeuwse vaardigheden'

Hackathon21.png

Succesvol zijn en blijven in een nieuwe economie. En een positieve bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid van onze stad. Dit vraagt om specifieke vaardigheden. Denk hierbij aan persoonlijk leiderschap, ondernemingszin én oog voor techniek. Op 15 en 16 maart organiseert het Rotterdamse netwerk NEXT een hacketon met als doel innovaties bedenken voor deze cruciale ‘21e eeuwse’ vaardigheden. 

Maak samen het verschil

NEXT nodigt 56 denkers en doeners uit. Creatieve jongeren en professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven, onderwijs, welzijn, zorg of met een geheel anderemexpertise. Mensen die vooruit denken en durven af te wijken van wat gangbaar is, maar ook gevoel hebben voor haalbaarheid en die twee dagen in een team willen samenwerken. Deelname is op persoonlijke titel. Het levert geen vergoeding op, wel een enorme ervaring en uitbreiding van uw netwerk. Hackethon21 eindigt met de adoptie van de innovaties door partijen die het verschil willen maken.

Meedoen?

Hackethon21 is een initiatief van het Rotterdamsenetwerk NEXT, dat bestaat uit Deloitte, Rabobank, Gemeente Rotterdam, De Verre Bergen, Hogeschool Rotterdam en Jinc. Meedoen aan Hacketon21? Stuur voor 15 januari een mail naar ra.rakers@rotterdam.nl

reservering data Hackatho21.png
KansenzoneWEST PRACTICE