Summerschool West Practice @FutureSkills

We nemen jullie mee in de ontwerpgedachte binnen deze next economy. Je komt oog in oog met bizarre objecten als; 3D Robotprinter, windmolens, design objecten, creatieve en futurische ondernemers en concepten die je zullen laten zien wat je allemaal kunt bereiken via het Futureskills educatie platform dat bedoeld is om mensen de skills van de toekomst te laten ontwikkelen. Wij geloven in gelijke kansen en in jou. Wij geloven in het feit dat iedereen gemotiveerd kan worden zolang er maar in hem of haar wordt gelooft.Doe mee als je jouw kansen op werk in de toekomst van de Next economy wilt vergroten en je droom wilt waarmaken.

Summerschool programma: 
Ma – inleiding circulaire en bio-economie – dagdeel 1
Ma – Materialen – spuitgieten / kunststof – dagdeel 2
Di – Design thinking (circulair design / concept ontwikkeling) 2 dagdelen
Wo – 3d design & 3D printen (prototyping) sketchup – 2 dagdelen
Do – Internet of things – scratch / arduino sensoren en scripting – 2dagdelen
Vr – Techniek – lasercutten – solderen – electro – 2 dagdelen ( bouwkeet )