Artikel: Next Economy Basics

Yes, er is een heldere agenda! De Next Economy zingt rond en valt tot nu toe moeilijk te grijpen. Dit artikel biedt één samenhangende basis. Gebaseerd op praktijkwerk, literatuur en sparren met 50+ stinkend goede innovators. Kort, bondig, helder. Essay, graphics, agenda. 

Dit artikel komt uit Lab Results, een compleet magazine over de Next Econome. Theorie, cases, producten, interviews, data en zelfs een puzzel. Mail ajb liesje@studiowolfpack.com als je ook een of meerdere exemplaren wilt ontvangen (kostenloos tenzij je er veel wilt).

‘Prachtig en inspirerend boekje waardoor de Next Economy gaat leven maar ook echt iets nieuws blijkt.’
Derk Loorbach, DRIFT

Met oa: Blockchain, Skills for the Next Economy, Crowd Based Innovation, Energie als Flexibiliteitsmarkt, Masterclass Hosselen, de Indicatoren van de Toekomst, het Next Huishoudboekje. Interviews met Valerie Frissen, Koert van Mensvoort en de helden van V2_.

Vanaf nu gooien we met enige regelmaat een artikel online.

Redactie: Studio Wolfpack
Vormgeving: Studio Spass
Druk: Platform P