1e Makers Dinner: de impact van 3D printen

Op donderdag 31 augustus 2017 kwamen 25 koplopers uit de maakindustrie bij elkaar op het eerste Makers Dinner van Dutch Makers Revolution. Doelstelling van het Makers Dinner is om in gesprek te gaan over het versnellen van de digitale en circulaire revolutie in de maakindustrie. De directeuren spraken over hun uitdagingen, zoals duurzaamheid, talent, concurrentie en de impact van nieuwe technologie. 

unnamed.jpg

Het eerste Makers Dinner vond plaats in de werkplaats 3D Robotprinting, waarbij de twee directeuren Jasper Menger en Rene Ritmeijer ervaringen deelden over de groei van het tech bedrijf en de technologie. Lucas Janssen - voormalig oprichter van 3D bedrijf Leapfrog en oprichter van CEAD - sprak over zijn ervaringen en zijn nieuwe visie op 3D printen.

De avond heeft vele inzichten en verbindingen tussen de bedrijven tot stand gebracht. De maakbedrijven delen een gezamenlijke urgentie om te verdiepen en nieuwe oplossingen te bedenken voor uitdagingen van vandaag en morgen. Breaking the frontiers of innovation. 

StadslabWEST PRACTICE