De toekomst draait om skills

Farid Zaken Expert.jpg

Onderdeel van het trainingsprogramma 'Onderneem 't in Delfshaven' is de Net-Work-Shop van donderdag 28 september 2017. Hier leert iedereen die in het gebied wil ondernemen, de kunst van netwerken en pitchen. Het is gratis toegankelijk en wordt gehouden in de Bouwkeet aan de Schiedamseweg. We spreken senior businesstrainer Farid Darkaoui: 'Het is netwerken en een workshop ineen. Je wordt meteen aan het werk gezet.'

'Het is de eerste workshop uit een serie en leren je wat succesvolle netwerkers doen maar jou nooit vertellen. We geven tips die in het tweede deel van de avond worden toegepast. Je maakt bijvoorbeeld een pitch en oefent die op mededeelnemers. We sluiten af met een contest en een prijs.'

Delfshavenaar

Farid is opgegroeid in Delfshaven en directeur van het bedrijf Zaken Expert. Naast businesstrainer en programmaleider in stadseconomieprojecten is hij voorzitter van een sportclub in Delfshaven en een ondernemersfederatie. Ook was hij medeoprichter van een scoutinggroep en zit hij in de raad van advies van InHolland. 'Allemaal vrijwilligerswerk. Om eerlijk te zijn, heb ik daar meer van geleerd dan in de schoolbanken, waaronder allerlei organisatorische en ondernemersvaardigheden.'

Next Economy

'Ik houd me constant bezig met de toekomst: hoe ziet de wereld eruit over dertig jaar? Het trainingsprogramma 'Onderneem 't in Delfshaven' is daardoor pure Next Economy: jezelf positioneren, flexibel zijn, initiatief nemen, je eigen werk creëren, netwerken, goed communiceren. Dertig procent van de banen bestaat in de toekomst niet meer. Ik denk dat iedereen een kleine ondernemer wordt, zelfs al ben je in loondienst. Het draait om skills of vaardigheden'

De Net-Work-Shop is voor ondernemers in Delfshaven die een upgrade voor hun bedrijf zoeken, willen starten of net zijn begonnen.'

Praktisch

Locatie: Bouwkeet

Schiedamseweg 240, 3025 AP Rotterdam

Datum: donderdag 28 september

Tijd: 19.00 – 22.30 uur

Aanmelden (gratis):

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-net-work-shop-leer-de-kunst-van-netwerken-31876752224

 

tekst en foto: Marc van Naamen | NeemS

West Side StoriesWEST PRACTICE