De Grote Kunstshow met Joep van Lieshout

Joep van Lieshout.png

De Grote Kunstshow komt op 11 februari, tijdens de Art Rotterdam Week, met een speciale editie in Theater Rotterdam Schouwburg. Reken op een theatrale show waarbij de kunstwerken van Atelier Van Lieshout tot leven worden gewekt met licht, muziek en interviews. Nieuwsgierig? Wij geven kaartjes weg! 

De Grote Kunstshow draait de klassieke museumervaring om. Als bezoeker loop je niet langs de werken maar terwijl je rustig in je stoel zit komen de kunstwerken één voor één voorbij. Dit keer staat het werk van één van Nederlands succesvolste kunstenaars centraal: Joep van Lieshout. 

Alle projecten
Tijdens de show worden werken gepresenteerd uit bijna alle projecten van Atelier Van Lieshout van de afgelopen vijftien jaar. Via de show kun je kennismaken met het werk van Atelier Van Lieshout. Ken je het werk al, laat je dan verrassen door de theatrale interpretatie ervan. De show sluit af met nieuwe, nog niet eerder vertoonde werken van Cryptofuturism, het laatste project van het atelier.  

Drie voorstellingen
Op zondag 11 februari zijn er drie voorstellingen in de grote zaal van Theater Rotterdam, om 11.00, 14.00 en 16.00 uur. De voorstelling om 11.00 uur is een speciale familie editie, voor kinderen (en hun ouders) vanaf 8 jaar. Om 14.00 en 16.00 uur zijn twee shows voor volwassenen. Link naar Uitagenda Rotterdam en kijk voor gratis kaartjes.

 

Lees ook: 'Ik ga de skyline van Rotterdam veranderen' AD, 27 januari.