Industry 4.0 meets Dutch Makers

Screen Shot 2018-03-24 at 11.39.17.png

Dutch Makers Revolution organiseert op vrijdag 13 april aanstaande een special event. We halen namelijk de geestelijk vader van de Industry 4.0 revolutie uit Duitsland naar het Rotterdam Makers District. Professor Detlef Zühlke geeft je tijdens deze bijzondere bijeenkomst de laatste insights van de Duitse industrie. Ook geeft hij zijn visie op de toekomst van maakindustrie in de wereld.

Daarnaast vertellen twee topondernemers uit de regio in TEDX stijl over hun passie voor de maakindustrie en de keuzes die zij gemaakt hebben om succesvol te worden op de Duitse en internationale markt. De koploperspositie van de Duitse maakindustrie is immers nauw verweven met de kracht van onze eigen industrie. Tijdens dit event slaan we bruggen tussen beiden en laten zien waar onze gezamenlijke krachten liggen. Zie voor meer informatie >

Praktisch

Het special event is onderdeel van West Practice A.N.D. 2018. Industry 4.0 meets Dutch Makers vindt vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur plaats op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower (Marconiplein). Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je direct aan via info@dutchmakersrevolution.nl onder vermelding van Industry 4.0 meets Dutch Makers. Toegang is gratis. Iedereen met een passie voor de maakindustrie is welkom. 

KansenzoneWEST PRACTICE