Mooi verslag van de Instawalk door het Makers District

Zaterdag 24 Maart was het dan zover. Een instawalk georganiseerd door de RDM, M4H en Rotterdam Tourist information. De instawalk was georganiseerd voor instagrammers die het leuk vonden om wat meer te weten te komen over het nieuwe 'makers district' Rotterdam. Het is een gebied in de havens van Rotterdam dat ze met nieuwe woningen en ondernemingen van plan zijn om een nieuwe boost te geven.

De meet begon in een leuke lunchroom 'de RDM kantine'. Hier werd kennis gemaakt door de instagrammers onder elkaar en kennis gemaakt met de organisatoren. Ook een lid van het gemeentelijk havenbedrijf van Rotterdam heeft een zegje gedaan, wat precies de plannen zijn voor het gebied en waar ze ermee naartoe willen. Het RDM gebied en het gebied rondom het marconiplein en keileweg, is op een gegeven moment een vervallen gebied geworden, grauw, slechte reputatie, en nu is er dus een plan om het gebied een boost te gaan geven, door ondernemers te trekken richting het gebied en door het realiseren van nieuwe woningen.

Na het voorwoord zijn we dus is gaan kijken bij de RDM campus hogeschool en zijn we wezen kijken bij de onderzeebootloods. Kijk en lees verder >> 

Bron: MIDI010

KansenzoneWEST PRACTICE