Mooie 1e editie West Practice A.N.D. 2018

Met het geplande mooie weer en een rijk programma is de 1e editie West Practice A.N.D. 2018 afgelopen vrijdag van start gegaan. Veel belangstelling voor de nachttours en de dagtours, en alle stoelen bezet bij het grote Dakpark-ontbijt op zaterdag, Ook het parallel-event van Dutch Makers Revolution had een volle zaal waar we nog even via Skype live contact hebben gemaakt. Al met al een interessante mix van inhoudelijke verhalen en workshops, pitches, cultuur, tours, eten en drinken, expo, ontmoeten, onverwachte plekken ontdekken, en nieuwe verbindingen. Op naar een volgende editie! Met dank aan alle vrijwilligers, partners, en sponsoren.

Een kleine impressie. Ga naar fotoverslag. Fotografie: West Practice A.N.D. 2018 is vastgelegd door Froukje Klop , Sterre Van de WelWijnand Van Till, en Tomas Mutsaers