Architectuurfestival ZigZagCity

Screen Shot 2018-04-29 at 12.19.16.png

Architectuurfestival ZigZagCity is een ontdekkingstocht door Rotterdam, een reis langs onverwachte plekken, weg van de gebaande paden. Meer info >

De Rotterdamse Straatkijkers

De Rotterdamse Straatkijkers

Met trots kunnen we zeggen dat vanaf 9 juni tot en met 24 juni ZigZagCity een veelzijdig programma heeft ontwikkeld dat al zigzaggend rondom de Straatkijkers gaat plaatsvinden. Een diverse route door Rotterdam-West met openstellingen, wandelingen, optredens en kunstinstallaties. Lancering Straatkijkers & ZigZagCity op vrijdag 8 juni. Nieuwsgierig? Vanaf 9 Juni zijn ze allemaal te beklimmen. De officiele lancering zal plaatsvinden 8 juni op het Kruisplein in samenwerking met ZigZagCity. 

Mogelijk gemaakt door: CityLab010 & Mooi, Mooier Middelland & Stadsmarinier Bospolder Tussendijken & Keilewerf. Initiatiefnemers: Bart Lentze & Lieven Poutsma

StadslabWEST PRACTICE