HAKA-gebouw op tijdens Dakendagen

image1.jpeg

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen op 1, 2 & 3 juni 2018 kun je voor het eerst het dak van het bijzondere HAKA-gebouw beklimmen! Het HAKA-gebouw is een industrieel pand aan de Vierhavensstraat gebouwd in de jaren ’30 door architecten H. F. Mertens en J. Koeman. Het gebouw deed dienst als bedrijfsgebouw, graansilo en garage en werd in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer (HAKA) gebouwd.

Het HAKA-gebouw wordt door Dudok Groep getransformeerd naar een modern en karakteristiek kantoorgebouw, met behoud van industriële en monumentale waarden. Het gebouw ligt in het hart van het M4H gebied, een nieuwe hotspot voor pionierende en ambachtelijke maakbedrijven en creatieve ondernemers.

Beklim dit industriële dak en ontdek nieuwe uitzichten over het havengebied van de Merwehaven en geniet van de spectaculaire skyline van Rotterdam. Tijdens de Dakendagen, en nog 5 weken daarna, is er in het HAKA-gebouw de publiekstentoonstelling van de IABR, Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam. Meer info: https://lnkd.in/emAHeUQ