Back to All Events

Agenda Bouwkeet


Hier vind je de activiteiten van de Bouwkeet voor aanmelding en deelname. De makerspace van Bospolder-Tussendijken is een openbare werkplaats voor iedereen uit de buurt, maar vooral voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Er zijn verschillende ruimtes met verschillende machines. Hypermoderne 3D-printers en digitaal gestuurde lasersnijders, maar ook ambachtelijke, traditionele apparaten om hout en metaal te bewerken. Aan het werk zijn een klein technisch team, een groepje vrijwilligers, maar vooral heel veel buurtbewoners van 10 tot 110. Als buurtbewoner kan je deelnemen aan wekelijkse programma’s als ‘verdien een fiets’, samen klussen aan een sloophouten terrastafel of je eigen kleding ontwerpen.

Earlier Event: September 27
Net-Work-Shop 'Leer de kunst van netwerken'
Later Event: December 13
Toolworkshop: afkortzaag en invalzaag