Back to All Events

Tiny House Academy Field Day #3

Graag nodigen we je uit voor de Tiny House Academy Field Day #3! Dit is een open informatie dag waar je meer te weten kunt komen over het zelf ontwerpen en bouwen van een Tiny House. Entree is gratis! De Field Day zal plaats vinden in de werkplaats van de Tiny House Academy op Keilestraat 5 te Rotterdam. Hier kan je een nieuw huisje in aanbouw bezoeken. Speciaal voor de Field Day zijn er meerdere bedrijven aanwezig. Welke zullen we snel bekend maken. Tijdens de Field Day kun je ook de mini-workshop Hout Branden (gevel verduurzaming) volgen bij Jan-Willem. Deze begint om 12:00 uur en kost 10 euro. Je kunt je op de dag zelf aanmelden.

Tussen 13:00 uur en 16:00 uur zijn er ook presentaties over het tiny house op Heijplaat en komen de bedrijven aan het woord. Je krijgt dan ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Programma wordt later bekend gemaakt. Daarnaast kan je koffie en thee krijgen en lopen we rond om je van meer info te voorzien. 

We zoeken vrijwilligers, die ons willen helpen op- en afbouwen, de bar bemannen en mensen te woord willen staan. Heb je zin om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken, dan ben je van harte welkom. Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en beschikbaarheid naar info@tinyhouserotterdam.nl. Uiteraard zorgen wij voor broodjes en een borrel na afloop! We zien je graag de 17e!
- Team Tiny House Academy -

Earlier Event: March 2
Keramiek lab Fair Design Plein
Later Event: April 6
Basis cursus lasersnijden